пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

Бібліотека допоможе знайти відповіді на всі запитання


Завдяки підтримці районної держадміністрації та районної ради по впровадженню програми «Бібліоміст», у нашому районі відбулися якісні зміни у розвитку інформаційної інфраструктури.
28 вересня 2012 року Старокостянтинівська  центральна районна бібліотека, районна бібліотека для дітей,  бібліотеки сіл Огіївці, Радківці отримали 15 комп'ютерів, комплекти навушників та веб-камер, ліцензійне програмне забезпечення, 4 принтери та сканери, мережеве обладнання, а також зону Wi-Fi.
Бібліотеки-переможці пропонують своїм читачам консультації по роботі на комп'ютері і в мережі Інтернет, а також безкоштовне користування ресурсами Всесвітньої мережі. Для користувачів стали доступними книжкові фонди найбільших бібліотек України і світу.
Ще одна нова послуга бібліотек – Skype-зв'язок. Відвідувачі отримали можливість безкоштовно спілкуватися з рідними і знайомими, які перебувають далеко від дому.
Отримавши сучасне обладнання, бібліотеки доповнили інформацію у паперовому вигляді електронними та онлайновими ресурсами.
Можна сказати, що тільки завдяки ефективній співпраці з місцевою владою, дякуючи якій було частково підготовлено базу й інфраструктуру бібліотечних приміщень, вищеназвані бібліотеки стали переможцями. Успіх був би неможливим без активної участі голови райдержадміністрації  Ігоря Васильовича Люшенка, голови районної ради Івана Васильовича Овчара,  голів сільських рад Миколи Івановича  Побережняка, Миколи Ананієвича Петрука.
Колектив Старокостянтинівської ЦБС запрошує всіх взяти участь у урочистих відкриттях Пунктів вільного доступу до мережі Інтернет, які відбудуться:
·        23 жовтня 2012 року о 10.00 - бібліотека с. Радківці за адресою: вул. Радісна,1
·        24 жовтня 2012 року о 11.00 - бібліотека с. Огіївці за адресою: вул. Центральна, 11
·        31 жовтня 2012 року о 10.00 – центральна районна бібліотека та районна бібліотека для дітей за адресою: м. Старокостянтинів, вул. Острозького,14.
Сподіваємося побачити Вас на урочистостях.





Немає коментарів:

Дописати коментар