четвер, 27 лютого 2014 р.

Право на вибір чи право на життя, або Ні - абортам!

Підліткова вагітність - те, чим вже нікого вже не здивуєш. Зараз підлітки досить рано починають статеві стосунки не задумуючись про наслідки. Коли юна дівчинка, дізнається про свою вагітність, життя її ламається навпіл, адже саме в цей момент їй доведеться приймати доленосне рішення. Таку ситуацію далеко не завжди з розумінням сприймає родина та оточуючі. Тоді дівчина взагалі опиняється в глухому куті. Перед юними потенційними мамами в такому випадку постає непросте питання - бути дитині, чи не бути.
На засіданні клубу «Ти і закон», що відбувся 27 лютого  говорилося  саме про це - бути чи не бути дитині, яка ще не з’явилася на цей світ, чи має вона право на життя та чи має право майбутня мама позбавляти життя своєї ще ненародженої дитини.
Для того, щоб  зустріч пройшла з найбільшою користю  було запрошено головного спеціаліста районного управління юстиції Оксану Анатоліївну Балясну, лікаря-гінеколога ЦРЛ Лілію Михайлівну Пасічнюк та насельника Свято-Христовоздвиженського чоловічого монастиря м. Старокостянтинова о. Германа.
Запрошені гості довели, що аборт – це вбивство, що жоден людський закон не може перекреслити Божественний закон. Держава, яка своїм законодавством надає "право" через аборт відбирати життя незахищеній людській особі, чинить всупереч Божій заповіді "Не вбивай!".

 

Немає коментарів:

Дописати коментар