вівторок, 25 лютого 2014 р.

Методичний день "Професійна етика та імідж сучасного бібліотекаря"

25 лютого відбувся методичний день для бібліотечних працівників Старокостянтинівської ЦБС «Професійна етика та імідж сучасного бібліотекаря». З консультаціями «Професійний імідж бібліотечного працівника  в сучасній бібліотеці»,  «Бібліотекар-професіонал: який він сьогодні?», «Етика бібліотекаря і цінності бібліотечної професії . Образ бібліотеки в соціальних мережах» виступили провідні  спеціалісти ЦРБ.
Підведено підсумки участі бібліотек системи у загальнообласному дослідженні «Бібліотечні ініціативи для розвитку громад», підсумків І та ІІ етапів обласного конкурсу юних дарувань “Кобзарики”( до 200-річчя    від дня народження Т.Г.Шевченка) та підсумків І етапу конкурсу  “Найкращий читач Хмельниччини – 2014 року”    (в рамках Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України 2014 року”).
Бібліотекарів району ознайомлено з основними положеннями обласного літературного конкурсу серед старшокласників «Читаймо Тараса, учімося в нього» ( до 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка).
Також надані консультації щодо проведення загальносистемного Дня краєзнавства «Старокостянтинівщина: шлях до визволення»(до 70-річчя визволення району від німецько-фашистських загарбників).


 

Немає коментарів:

Дописати коментар