четвер, 17 квітня 2014 р.

Світ побачений крізь книгу



17 квітня в стінах Старокостянтинівської районної  бібліотеки  відбувся читацький   форум  «Молодь ХХІ століття: час читати».  На захід  зібралася  одна читацька родина, тобто ті, хто якимось чином пов'язаний з літературою, з книгою: шанувальники книги, бібліотекарі, гості з Хмельницького.
Найкраща реклама читання – це самі читачі. І такі читачі  є  у нас. Про свою улюблену книгу розповідали як читачі дитячої бібліотеки (саме там починається прищеплюватися інтерес до читання) так і лідери читання юнацького абонементу учениці 11-А класу ЗОШ№8 Бабик Катерина та Печонка Мирослава. Їх було нагороджено почесними грамотами, які вручила заступник директора обласної юнацької бібліотеки Тарчевська Віра Борисівна.
Щоб дізнатися які книги читає молоде покоління і чи читає взагалі, з  присутніми було проведено невеличке опитування. Послухавши відповіді  стало зрозуміло,  що роль традиційної книги не зменшується, а навіть зростає.
     Працівниками відділу обслуговування  проведено огляд книжкової виставки «Вічне диво, ім’я якому – книга», на якій представлені книги з архіву бібліотеки: найстаріша, найцінніша, найкоштовніша, найбільша, найменша…
Щоб збагнути і замислитися над глибиною висловів знаменитих людей,    запропоновано зробити ковток із мудрого джерела висловлювань про книгу. А  щоб  захід залишив приємний спогад про зустріч,  усі в залі отримали   краплинки  цих висловів, написані на повітряних кульках.
Проведений захід  дав  можливість поринути в світ книги, у світ творчості та й просто поспілкуватися один з одним.  






Немає коментарів:

Дописати коментар