четвер, 26 березня 2015 р.

Надзвичайний або військовий стан: варто знати.

 У наш час Україна  переживає важливий критичний період своєї історії. З хвилюванням, болем і тривогою  ми стежимо за тим, що відбувається на Сході України. У зв'язку з останніми подіями терміни «надзвичайний» або «військовий» стан стали звучати все частіше.
      26 березня учасники клубу «ТИ І ЗАКОН»  зібралися за круглим столом з метою підвищення знань та практичних навичок щодо дій у разі введення надзвичайного або військового стану.
Для того, щоб  зустріч пройшла з найбільшою користю було запрошено представника Державної служби України з надзвичайних ситуацій нашого міста, інспектора 19-ї ДПРЧ-ГУДСНС України у Хмельницькій області Цибульського  Михайла Леонідовича, який дав відповіді на ряд питань, а саме: - Способи захисту населення у надзвичайних ситуаціях? - Які є у нашому місті захисні споруди на випадок НС? - Що забороняється робити в  захисній споруді? - Які  правові наслідки настануть для кожного в разі запровадження воєнного стану? -Які права можуть обмежуватись? - Що потрібно мати з собою в момент евакуації?.
Підсумовуючи обговорені питання керівником клубу проведено тестові завдання та вікторину «Військові жести», які виявили в учасників особливий інтерес. На завершення представлено інформаційну викладку «Цивільна оборона на захисті твого життя».

Учасники  отримали багато цікавої та корисної інформації як діяти в разі введення надзвичайного або військового стану, а головне зрозуміли, що найважливіше, що в нас є -  це наш незламний дух.  І сьогодні нам, як ніколи,  важливо пам’ятати  про це і долати труднощі  з правильними думками і настроєм.

Немає коментарів:

Дописати коментар