пʼятницю, 27 березня 2015 р.

“До нас у гості завітай книги зі святом привітай”

Серед безлічі книжок – давніх та  сучасних , серйозних та веселих , найкращі написані  для дітей .
Дитяча книга – це сонячний зайчик, бо вона є світлою та радісною . Саме в березні,  коли  так  привітно світить  весняне сонечко , розпочинається  Всеукраїнський  тиждень  дитячого читання. Це свято  із дуже давніми традиціями , найпопулярніше під час шкільних весняних канікул ,яке повязане з книгою.
 “До нас  у гості завітай  книги зі святом привітай” під таким гаслом 23 березня відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання в районній бібліотеці  для дітей.  На  літературно – музичне  свято завітали наші юні читачі. Захід пройшов в атмосфері веселого спілкування . Діти зустрілися з улюбленими персонажами відомих дитячих літературних творів показали вміння, спритність та ерудованість у цікавих конкурсах, вікторинах, розвагах і, звичайно ,познайомилися з новими яскравими книгами. Свято пройшло з участю гуртка “  Лялька та книга “.
За кращі відповіді діти  були нагороджені  призами.
Весняні канікули ще продовжуються і хто ще не встиг насолодитися книжковою фєєреєю, поспішайте до нашої бібліотеки. У на для вас ще є багато літературних сюрпризів: літературні розважалочки, день нової книги, розважально-віртуальні подорожі, виставка-турне, літературні каруселі.
Бібліотека та книга чекає на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар