вівторок, 5 травня 2015 р.

«Прочитай книгу про війну»

З січня по травень місяць в бібліотеках системи продовжувала діяти літературна акція «Прочитай книгу про війну», під час якої діти читали книги про війну і самі оформлювали книжкову виставку «Прочитана книга про війну – мій подарунок Перемозі», ділились своїми враженнями з друзями, писали відгуки про книгу, малювали малюнки за їх сюжетами.
До участі в акції було задіяно 230 учасників, прочитано книг по темі – 308. Найактивнішими читачами стали Лисичина Надія (РДБ), Прокопюк Олег (с. Воронківці), Валькова Анастасія (РДБ). Найцікавіші відгуки про книги написали Проказюк Лада (с. Лажева), Котик Анастасія (с. Немиринці), Супрун Ілона (с. Радківці). Кращими малюнками визначено: малюнок до книги Ю. Винничука «Танго смерті» Заблоцької Марини (с. Григорівка) та малюнок до оповідання Л. Тенндюка «Сторінка з щоденника» Паламарчук Аліни (с. Радківці).

Сподіваємося, що завдяки дії акції учасники змогли більше дізнатися про бойовий подвиг своїх предків, зрозуміти причини війни, краще усвідомити сьогоднішні події в Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар