пʼятницю, 1 квітня 2016 р.

Консультації фахівців Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в бібліотеці

31 березня в центральній районній бібліотеці на базі Пункту вільного доступу до мережі Інтернет відбулося Skype-консультування з приводу надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам.
Був налагоджений Skype зв'язок з Красилівською центральною районною бібліотекою, де всі присутні мали змогу задати питання, які їх цікавлять, юристам Віті Сучок – начальнику відділу попередньої роботи з клієнтами Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Марії Гаврилюк -  головному спеціалісту відділу організації надання безоплатної вторинної допомоги та роботи з адвокатами.
Спеціалісти розповіли про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, порядок звернення до центру та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.
Було надано консультації та роз'яснення з питань земельного законодавства, соціального захисту, соціального забезпечення громадян.

Такі зустрічі відбуватимуться і надалі в останній четвер кожного місяця з 10.00 до 12.00.
Пропонуємо скористатися нашими послугами.

Немає коментарів:

Дописати коментар