понеділок, 18 квітня 2016 р.

«Прощавай букварику»

Традиційне шкільне свято  - «Прощавай букварику» - відбулося у 1 класі Верхняцькій  ЗОШ-І ст. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком.  
До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це - директор школи, сільський бібліотекар, вчителі, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.
Першокласники показують, чому вони навчилися та представляють веселу Абетку. Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!
У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова, яким діти пообіцяли навчитися лише на «відмінно» і далі. 
А сільський бібліотекар Віра Володимирівна розповіла маленьким учням про бережне ставлення до книг.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному

Немає коментарів:

Дописати коментар