вівторок, 26 квітня 2016 р.

Чорнобиль… Чорний біль нашої землі.

Сьогодні годинник життя відраховує 30 років Чорнобильської катастрофи, яка стала найбільшою екологічною катастрофою ХХ століття.
Згадавши чергову річницю тих страшних чорнобильських подій, 26 квітня працівниками відділу обслуговування проведено годину – реквієм «Чорна трагедія на кольоровій землі».
Ведучі заходу підготували та розповіли про причини та наслідки Чорнобильської трагедії, прочитали зворушливі вірші, запалили поминальні свічки – свічки надії. Хвилиною мовчання пом’янули, і схилили свої голови в знак пам’яті про них. Було переглянуто слайд-презентацію, що містила фотографії з місця аварії. Доповненням до заходу стала  інформаційна викладка "Знак біди, слідами чорнобильської  трагедії".

Низький уклін всім хто боровся зі страшною бідою. Священна пам'ять про Ваш подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях народу.  


     В Красносілецькій сільській бібліотеці, з нагоди відзначення 30-ї річниці, для учнів старших класів  Сахновецької зош I-IIIст. була проведена година-спомин «Чорнобиль-наша біль,наша рана». Діти дізналися  інформацію про наслідки чорнобильської трагедії,про жахливу аварію, яка призвела до радіоактивного опромінення людей,забруднення  навколишнього середовища. 

    Віддали належне подвигу ліквідаторів найбільшої атомної катастрофи і не забуваючи про її трагічні наслідки у Воронковецькій сільській бібліотеці пройшла інформаційна година   " Чорнобиль. Трагедія. Пам'ять" приурочена 30 -річчю Чорнобильської трагедії.


  Увазі присутніх була представлена книжкова викладка "Запалимо Чорнобелю свічку". Проведено бесіду "Мій біль -Чорнобиль". Під час проведення заходу було запалена свічка на вшанування пам'яті героїв -ліквідаторів Чорнобильської АС.

Немає коментарів:

Дописати коментар