четвер, 2 червня 2016 р.

“Країна дитинства – країна мрій”

З нагоди Міжнародного дня захисту  дітей  в районній бібліотеці  для дітей відбулося свято дитинства “Країна дитинства – країна мрій”. В цей день книгозбірня перетворилась на майданчик відпочинку, творчості і розваг. Читачі дізналися про історію виникнення свята та весело розважалися. Діти із задоволенням брали участь у літературній вікторині, бліц – турнірі ‘‘Казкова мозаїка’’. Особливо сподобалися їм  смішні завдання для кмітливих та розумни, взявши участь у яких, вони показали гарні знання художніх творів та авторів книг. “Рекламні оголошення від казкових героїв” теж не залишились без уваги дітей, вони пригадали твори, які читали ще в ранньому дитинстві.

  
Учасники заходу також емоційно  відгадували загадки та імена казкових героїв. Рухливі ігри додали присутнім азарту та гарного настрою. 
     Діти з цікавістю познайомилися з книжковими новинками, які були представлені на виставці “Книжкова планета дитинства ” та обрали книгу для читання.
     Учасники свята взяли участь у  конкурсі малюнка на асфальті,хлопчики та дівчатка малювали літо,улюблених літературних героїв, своїх друзів і, звичайно, сонце – символ добра і тепла.

  День промайнув миттєво, усім було весело.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар