четвер, 30 червня 2016 р.

Моя країна – Україна!

     Ми – Українці, народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину.        Бібліотекарі районної бібліотеки для дітей підготували низку заходів до Дня Конституції України, що наша громадськість святкувала 28 червня.
 Працівники відділу 5-9 класів підготували геральдичний калейдоскоп «Краса та велич символів держави» під час якого юні читачі ознайомились з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України. Учні активно відповідали на питання бліц-розминки «Моя країна – Україна!», читали вірші про Батьківщину.    
 А для наймолодших провели правознавчу інформину «Знаємо, вивчаємо Конституцію України», здійснили веб - мандрівку «Урядовим сайтом для юних громадян». Малята ознайомилися з рубриками сайту. Вони
дізналися більше про владні повноваження, основні закони, права та обов’язки громадян.    До уваги читачів бібліотеки були представлені тематичні полички “Правова держава-яка вона?», «Зростаємо громадянами».

Немає коментарів:

Дописати коментар