середу, 26 квітня 2017 р.

Семінар бібліотечних працівників району

25 квітня в приміщенні центральної районної бібліотеки відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему «Технологічні аспекти обслуговування користувачів».
Відкрила семінар директор ЦБС Світлана Білан, яка ознайомила присутніх з основними тезами  X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Бібліотека і книга в контексті часу» (м. Київ).
Далі за програмою семінару завідуючою  методичним відділом  Аллою Болкун та провідним методистом Людмилою Поліщук були надані консультації: «Бібліотечна статистика. Зв'язок між обліковим процесом і звітністю», «Первинні та вторинні документи статистичних даних. Звіт № 6-НК. Аналіз відповідності форм первинного обліку формам статистичної звітності».
Надані рекомендації щодо використання та заповнення звітних форм діяльності бібліотек за рік та методична інструкція-консультація про характеристики звітних форм, звітні таблиці та форми бібліотечної діяльності.

Крім того, було проведено професійний дискурс з питань обліку статистичних даних  у первинних та вторинних документах, своїм досвідом ділились усі присутні сільські бібліотекарі.


Немає коментарів:

Дописати коментар