четвер, 11 травня 2017 р.

Свято «зі сльозами на очах»(Радковецька сільська бібліотека)

   У травні, у дні весняного буйноцвіття приходить до нас свято Перемоги, свято «зі сльозами на очах».  
   Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв – переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу.
     Минають роки, але щоразу з трепетом та хвилюванням усі ми, українці, чекаємо травневого свята. Зі сльозами на очах згадуєм своїх дідів, прадідів – усіх тих, хто наближав довгоочікувану перемогу. На жаль знову болять і кровоточать рани, земля захлинається від крові та сліз матерів, сестер, побратимів.  
     9 травня у всіх селах Радковецької сільської Ради пройшли мітинги-реквієм. Присутні згадали загиблих, привітали  живих учасників Другої Світової війни, вдів, дітей війни. Сільський голова О.М. Асавалюк звернувся до односельчан з вітаннями та побажаннями миру. У заходах взяли участь жителі сіл, працівники культури, вчителі та учні Радковецького НВК. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув на фронтах Другої Світової війни і тих, хто віддав життя на сході нашої України, щоб ми ж
или мирно та щасливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар