понеділок, 22 травня 2017 р.

"Україна - європейська держава"

       У ці травневі дні все європейське товариство відзначає День Європи, приєдналась до цього свята  і Воронковецька сільська бібліотека. Для присутніх було презентовано книжкову викладку "Ми - європейці", також впродовж дня бібліотекар інформував користувачів про відзначення Дня Європи в Україні.
        Запрошення до бібліотеки прийняли і учні 4-6 класів на проведення євроквесту "Галопом по Європах". Перепусткою до гри стало завдання усім разом взявшись за руки промовити скоромовку 5 разів: "Євросоюз це круто! Україна - європейська держава!". На першій зупинці єврознавці визначали хто найкраще знає про Європу. На наступний етап гри перепусткою було: присісти, взяти один одного за пояс, наприсядки пройти промовляючи: "Ми рухаємося у Євросоюз!". А щоб рухатися у Європу, потрібно знати якомога більше про свою країну, тому зупинка "Україна - європейська держава" нам розповіла про державні свята України. 
     



Діти гарно впорались із завданням  створюючи портрет "українця-європейця" (його риси, одяг тощо). Кращими єврознавцями євроквесту стали: Степанюк  С., Чорнобрива С., Левчук М.

Немає коментарів:

Дописати коментар