понеділок, 11 грудня 2017 р.

«На варті миру і добра»

На сьогоднішній день десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході України та вірно захищають незалежність нашої держави.
          8 грудня в районній бібліотеці для дітей відбулась зустріч з воїнами АТО – Ткачуком Антоном Анатолійовичем та Щегольковим Віктором Михайловичем. Також на заході був присутній волонтер – Потерба Анатолій Миколайович.     Військовослужбовці розповіли дітям про те, як потрапили на війну, про свою військову спеціальність і бойові будні, про щоденний побут, турботу волонтерів та про маленькі радощі, які вони отримували від дітвори у вигляді малюнків, оберегів, вітальних листівок. Під час неформальної розмови зі школярами бійці відповіли на безліч їхніх запитань, про єдність та героїзм бойових побратимів і про все те, що цікавило дітей. 
 Анатолій Миколайович розповів про свою діяльність: збирання медикаментів, продуктів, засобів гігієни та інших необхідних речей для підтримки наших земляків, які зараз знаходяться у гарячих точках АТО.
   Діти вітали бійців піснями, читанням  віршів. Були продемонстровані відеоролики: «Повертайся живим» та «В той день, коли закінчиться війна». 
   Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв України, які віддали життя за нас та ознайомились з книгами, які були представленні на книжковій виставці «Хоробрі серця». 
   На завершення зустрічі була висловлена щира подяка бійцям і на згадку діти подарували їм квіти та власноруч вироблені обереги. 
   Та головне, у чому були єдині і бійці і діти, - це розуміння необхідності оберігати свою рідну землю, стояти за неї стіною, єднатися у відстоюванні національних інтересів України.




Немає коментарів:

Дописати коментар