четвер, 28 грудня 2017 р.

Село моє, для мене ти єдине(Воронковецька сільська бібліотека)



   Прекрасне, неповторне, прославлене працею сільських трударів село Воронківці відзначило День села.
   У залі клубу увагу присутніх привертала мальовнича виставка картин, серветок, рушників місцевих майстринь Ткачук Люби, Снігур Ольги, Рублюк Тетяни, Чепелюк Раїси. Дитячі вироби і обереги представили на виставці Ткачук Тоня та Калинич Валерія.
   За давньою традицією дівчата в народному вбранні вручили коровай сільському голові Простаку А. С., який звернувся з вітальними словами до громади села та побажав землякам процвітання, родинного затишку, стабільності в житті та миру на нашій землі.
   З вуст ведучих сільського бібліотекаря Самолюк Г. Д. та Чепелюк Р. В. лунали слова вдячності на адресу ветеранів праці: вчителів, лікарів, працівників сілського господарства та культури, працівників соціальної сфери, які були відзначенні грамотами та цінними подарунками. З нагоди Дня села сільсьий голова вручив подарунки та подяки людим які є гордістю громади: воїнам які брали та беруть участь у військових діях на Сході України, чорнобильців, афганців, матерям-героїням Черватюк Н. О. та Байдич Г. С., найстаршій жительці села Сологуб Степаниді Броніславівні, якій виповнилось 95 років, наймолодшому жителю села Васіну Андрійку. Щирі побажання адресувалися і найстаршій парі села Колесникам Володимиру Іванович та Надії Федорівні, які прожили 63 роки спільного життя.
   Гостей та мешканців села звеселями чарівні пісенні мелодії у виконанні Юлії на Катерини Парук, Марини Савчук, Олени Григорчук, Тані Хмелюк, Іванки Король. А юнаки Діма Волошин та Володя Фазлієв написали та читали реп про дружбу. Одержали задоволення глядачі від сценки у виконанні Даші Супурко, Сашка Рублюка та Богдани Вишневої.
   З музичними вітаннями завітали до воронківчан, наші земляки аматори художньої самодіяльності Григорівського СБК. Гучними оплесками дякували глядачі за їх вітання.
   На завершення свята Навроцька Лариса Миколаївна подякувала від імені громади сільському голові Простаку А. С. за повагу та вшанування односельців та учасникам художньої самодіяльності за чудовий концерт.

Немає коментарів:

Дописати коментар