четвер, 28 грудня 2017 р.

Йде до на в святковий зал новорічний карнавал

     Під час новорічно-різдвяних свят  районна бібліотека для дітей провела ряд цікавих і змістовних заходів, серед яких особливо вирізнялася  розважальна гра  «Йде до нас в святковий зал новорічний карнавал». Новорічне дійство розпочалося виставою «Пригоди в зимовому лісі».
     Діти з цікавістю передчували наближення чудових чарівних митей перевтілення у казкових героїв, що немовби полишивши на деякий час сторінки дитячих казок, завітали до прикрашеної ялинки з іграшковими декораціями,  щоб подарувати дітям святковий настрій. 
      Ролі казкових героїв майстерно виконували  учні школи  № 8 4-В класу. Вони привітали всіх з наступаючим Новим роком і запросили здійснити цікаву мандрівку, сповнену чудес, загадок, пісень, танців, і все це дуже колоритно гармоніювало зі сміхом і жартівними бешкетами. Проте  дітям сподобалися не тільки і не стільки сам зовнішній вигляд казкових героїв, зодягнених у яскраві тематичні костюми, а й перегляд вистави «Вовк та семеро козенят». Учасники заходу взяли участь у конкурсі загадок, в казковій мозаїці з вікторин і в конкурсі «Сніжинки». Діти захоплено декламували вірші, а на закінчення заходу їхні зусилля були нагородженні солодощами від Снігуроньки.  

Немає коментарів:

Дописати коментар