середу, 11 квітня 2018 р.

Тиждень дитячого читання у Воронковецькій сільській бібліотеці

   Щорічний тиждень дитячого читання у Воронковецькій сільській бібліотеці відкрився днем нової книги " Нові імена на літературній ниві". Увазі юним читачам представлено книжкова виставка "Книги на всі вподобання". Учні молодшого  шкільного  віку переглянули книги серії "Читаємо разом із Всеволодом Нестайком" за допомогою інформаційного перегляду літератри. Бібліографічний огляд літератури "Чат для дівчат" торкнувся важливої теми підліткового життя ,мрії та страхи,любов і зрада, дружба і втрати, шкільні справи і стосунки з батьками, розваги і хобі... Тонко описані українськими письменниками емоційні історії зацікавили юних читачів.


Просто і зрозуміло письменниця Наталя Забіла звертаєтся своїми творами  до дітей,в кожному із яких вона бачила особистість. Однією з найкращих книжок Н. Забіли є цикл оповіданя "Ясочинна книжка". Оповідання "Ластівка" і "Олівець- Мальовець"  для дітей  в цей день прочитала зав. бібліотекою Самолюк Г.


Читача середньої шкільної групи зав. бібліотекою Самолюк Г. дала можливість під час канікул розважитись загадками- жартами. Діти емоційно обговорювали кожне із запитань  обгрунтовували свої відповіді. Найкращими знавцями стали Степанюк С., Семенова М., Квок Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар