середу, 27 лютого 2019 р.

Методичний день "Майстерня професіонала"

26 лютого в Центральній районній бібліотеці відбувся методичний день для бібліотечних працівників району «Майстерня професіонала».
Начальник відділу культури і туризму Старокостянтинівської РДА Анжеліка Дмитрашко ознайомила присутніх із пріоритетними напрямками діяльності бібліотек ЦБС у 2019 році: впровадження інформаційних технологій і сучасних форм бібліосервісу в бібліотечну практику, сприяння національно-патріотичному вихованню населення, популяризація краєзнавства, інформування громади про події з історії і сьогодення краю з метою максимально повного і оперативного задоволення інформаційних, професійних, освітніх та культурно-творчих інтересів різних категорій користувачів.
Директор ЦБС Світлана Білан підвела підсумки роботи бібліотек району за 2018 р., зробила аналіз річних планів бібліотек ЦБС.
Перед присутніми також виступила Алла Болкун, завідуюча методичним відділом, яка вказала бібліотекарям на помилки у поданні звітності, та розкрила деталі подання електронної звітності за кожну бібліотеку району. Методистом ЦРБ Людмилою Поліщук  доведено стан інформатизації бібліотек системи у минулому році.
Зав. відділом  упорядкування, збереження бібліотечних фондів  та організації каталогів Марія Соловей наголосила про необхідності  постійного контролю за веденням сумарних і інвентарних книг, про своєчасне списання літератури.
Також пройшли звітно-виборні збори профспілкової організації працівників культури району, на які було запрошено голову Хмельницької ООППК Миколу Луценка.
Про роботу за п’ятирічний термін звітувала Сніжана Волколуп.

Колектив переобрав Сніжану Валеріївну на наступний термін та побажав подальших успіхів.


Немає коментарів:

Дописати коментар