середу, 6 лютого 2019 р.

«Протидія торгівлі людьми»

   5 лютого  в ЦРБ на базі юнацького відділу відбулося засідання клубу «Ти і закон» на тему «Протидія торгівлі людьми». Гостями та експертами стали головний спеціаліст соціального захисту населення Крещенко Ірина Василівна та начальник відділу  соціального захисту населення Чепурна Тетяна Петрівна. Вони ознайомили учнів з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві. Присутні переглянули відео ролик «Торгівля людьми – ганебне явище», який спонукає молодь протистояти злу, насильству.
    Цікавим для дітей був виступ начальника відділу правової консультації та інформації Старокостянтинівського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Оксани Балясної, під час якого активно обговорювали різні ситуації потрапляння у небезпеку.
Юнаки та дівчата із захопленням долучились до вікторини «Правда – неправда», яку підготувала працівник відділу Оксана Дідух. Доповненням засідання стала тематична викладка літератури «Протидія торгівлі людьми».  Щиро вдячні дирекції ЗОШ №3, учням та кл. керівнику Куклюк Світлані Миколаївні за співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар