пʼятницю, 22 листопада 2019 р.

"Майдан заради майбутнього" (ЦРБ)


21 листопада з нагоди шостої річниці Революції Гідності в центральній районній бібліотеці відбулась зустріч  учнів 11 класу ЗОШ № 3 з учасниками революції Гідності Сергієм Худим та Ярославом Козачуком.
Захід пройшов у формі діалогу: спілкувалися, задавали питання, на які Сергій і Ярослав охоче розповідали про свої враження та атмосферу революційного майдану. Присутнім був презентований відео ролик «Вавілон 13», який справив неабияке враження на учасників заходу.
Під час розповіді майданівці знову переживали криваві події тієї революції та вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної сотні.
Насамкінець Сергій та Ярослав закликали молоде покоління не бути байдужими, а завжди відстоювати своє право жити у вільній країні і любити її.

А о 18 годині Сергій Худий та Ярослав Козачук у цю ж залу запросили усіх бажаючих на зустріч «Теплі спогади про Майдан», щоб пригадати події тих днів та поділитися своїми спогадами. Прийшли члени місцевої скаутської організації «Пласт», учасники Революції Гідності: місцева поетеса Лідія Ярохно, свободівець Олександр Іванощук, голова ГО «Учасники АТО міста Старокостянтинова» Сергій Жмурко та інші бажаючі. Захід пройшов у теплій невимушеній атмосфері: смакували чаєм по-майданівськи та бутербродами з салом, ділились спогадами фото та відео з особистих архівів, згадували всі труднощі через  які пройшли та просто насолоджувались спілкуванням



Немає коментарів:

Дописати коментар