середу, 27 листопада 2019 р.

Молодь проти насилля!

З 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». У рамках цієї акції 27 листопада у ЗОШ №3 відбулось відкрите засідання клубу «Ти і закон» за темою «Молодь проти насилля!»,  який діє при юнацькому абонементі центральної районної бібліотеки.
Юрист О. Балясна #Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД розповіла старшокласникам про види домашнього насильства: фізичне, психологічне, економічне, а також  про те, що потрібно робити у випадку насильства у сім’ї, куди звертатися по допомогу. Присутні переглянули відео-ролик «У чому причина насилля серед дітей», що змусило учнів задуматися над власною поведінкою та поведінкою товаришів у суспільстві та який підготувала бібліотекар ЦРБ О. Дідух.
Учні також мали нагоду познайомитися із інспектором центру пробації  В. Сидорчуком(Старокостянтинівський міськрайонний сектор філії Державної установи "Центр пробації у Хмельницькій області), який дав поради щодо попередження насильства і відповідальність особи, що його скоїла.
На закріплення отриманих правових знань учні пройшли цікаве тестування та  переглянули ролик з корисними порадами.
До уваги користувачів також була представлена тематична книжкова виставка «16 днів проти насильства», на якій представлені книги з фондів центральної районної бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар