четвер, 28 листопада 2019 р.

«Планування роботи бібліотеки: інформуємо, радимо, пропонуємо»


 28 листопада в районній бібліотеці проведено семінар для бібліотечних працівників району на тему: «Планування роботи бібліотеки: інформуємо, радимо, пропонуємо»
      Відкрила семінар директор районної бібліотеки Світлана Білан, яка  познайомила присутніх  з питаннями семінару  та розповіла про основні напрямки і прогнозування бібліотечної діяльності  сільських бібліотек на наступний рік.
Завідуюча організаційно-методичним відділом Алла Болкун надала методичні поради по підготовці до здачі статистичних та інформаційних звітів про роботу бібліотек району за 2019 рік та особливості звіту ЕСМаР. 
Про особливості планування роботи бібліотек з користувачами-дітьми розповіла заступник директора по роботі з дітьми Галина Білоус. Провідний методист Людмила Поліщук зосередила увагу на діючих державних та обласних програмах та основних знаменних і пам’ятних  датах 2020 року.       Питання «Комплектування та списання бібліотечних фондів» висвітлила завідуюча відділом  упорядкування, збереження бібліотечних фондів  та організації каталогів Марія Соловей.
Основні аспекти планування бібліографічної та краєзнавчої роботи представили провідний бібліограф Наталія Мельник та завідуюча сектором краєзнавства Олеся Наскалова.
Учасники семінару отримали методичні матеріали: «Планування - 2020» та «Календар знаменних та пам’ятних дат Старокостянтинівщини на 2020 рік».


Немає коментарів:

Дописати коментар