вівторок, 7 лютого 2012 р.

Весь світ дитині – через книги

 На протязі місяця у  Старокостянтинівській районній  бібліотеці  для дітей  проводилася посвята в читачі учнів перших класів.  На порозі бібліотеки малюків – першокласників зустрічали бібліотекарі, старшокласники, які давно вже  стали читачами  і помічниками у бібліотеці. З превеликим задоволенням діти оглядали невідомі  їм і  небачені  книжкові  палітри на будь-який смак, гортали  цікаві  та яскраві сторінки дитячих журналів.
В  ході гри діти ознайомилися із формуляром читача,  основними правилами користування бібліотекою, які неодмінно  слід виконувати, дізналися що таке абонемент  та  читальний зал.
Звичайно, діти надовго запам`ятають свій перший візит у   Читай – місто. Адже,  першу бібліотечну книгу їм вручав сам казковий їжачок  «Фоня», котрий вже багато  років вірно служить своїм читачам – першокласникам, до того ж  розмовляє справжньою людською мовою.
Із посмішками та гарним настроєм, дітлахи поспішили в свої домівки, щоб розповісти рідним про візит до бібліотеки та поділитися враженнями. Адже,  бібліотека стала їхнім новим мудрим  другом, який завжди стане у пригоді, другом  який ніколи не оскаржить і не образить, а тільки порадить і навчить…

1 коментар:

  1. Бібліотека сучасна, простора, яскрава.
    Працюють привітні люди, які є справжніми фахівцями своєї справи.
    Обслуговування високоефективне, якісне та комфортне.
    Привітні та уважні до кожного читача.

    ВідповістиВидалити