четвер, 16 лютого 2012 р.

«З новою книгою до дітей та молоді»

15 лютого Міжнародним фондом "Відродження" було оголошено результати конкурсу проектів Поповнення фондів сільських бібліотек та активізація їх культурно-просвітницької роботи з дітьми та  молоддю”. Загалом на конкурс надійшло 780 проектів з усієї України, із них підтримано 82 . Надзвичайно приємно, що одним із преможців  у  конкурсі став проект «З новою книгою до дітей та молоді», представлений Морозівською сільською бібліотекою (бібліотекар Сопронюк М.В.).
Міжнародний фонд «Відродження» розподіляє гранти між неурядовими організаціями, що працюють на розвиток суспільства. Самостійно чи спільно з іншими організаціями фонд ініціює та втілює проекти, важливі для соціального та політичного розвитку України.
За умовами конкурсу антикризової гуманітарної програми   Інституту відкритого суспільства (Нью-Йорк-Будапешт) та Міжнародного фонду «Відродження» Морозівська сільська бібліотека отримає 5 тисяч гривень на поповнення фонду своєї бібліотеки.
Окремі слова подяки партнерам, які підтримали проект: Миролюбненській сільській раді (сільський голова Катренюк І.О.), Морозівській ЗОШ (директор Григорова Н.В.), Новоселицькому професійно-технічного ліцею (директор Хомяк В.В.), видавництву  ФОП А.А. Цюпак, ПП «Гетьман» (директор Сторожук П.В.), Старокостянтинівській телерадіокомпанії (директор Грищук С.П.).

Немає коментарів:

Дописати коментар