середу, 6 березня 2013 р.

І тур конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини-2013» у Радковецькій сільській бібліотеці


  Упродовж  усього  життя  ми звертаємось до книжки.  Недарма часто-густо трапляється так, що вчасно прочитаний твір підказує вибір життєвого шляху, професії. За допомогою книг ми пізнаємо простір і час, вчимося жити.
    У Радковецькій сільській бібліотеці відбувся І тур конкурсу  «Найкращий читач Хмельниччини-2013», який ще більше привернув увагу дітей до книги.
В конкурсі взяли участь учні 7 класу.
                                                                       Галина Олійник, бібліотекар с. Радківці


5 березня завершився І етап обласного конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини – 2013» у якому активну участь взяли бібліотеки району.
Як і передбачалося умовами цього року у конкурсі взяли участь усі бажаючі учні 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів. У першому регіональному етапі конкурсу взяли участь 530 дітей.  Пройшов конкурс у 28 бібліотеках району. Під час проведення конкурсу діти демонстрували свої знання дитячої літератури, навички самостійної роботи з книгою, читацькі щоденники; представляли улюблених героїв, проявляли ерудицію та вміння вдумливо читати під час вікторин і різноманітних ігрових завдань, в результаті чого були визначені найкращі юні читачі району – по одному переможцю 6 і 7 класів в кожній бібліотеці. Всі вони братимуть участь у ІІ районному етапі конкурсу. Щиро їх вітаємо з перемогою і бажаємо подальших успіхів у боротьбі за звання «Найкращий читач Хмельниччини - 2013».

Немає коментарів:

Дописати коментар