понеділок, 4 березня 2013 р.

Благословен, хто знає вірність і любов




Любов - це дуже цікаве слово. Ми досить часто його вимовляємо. «Я люблю шоколад».  «Я люблю Сашу». «Я люблю маму». «Я не люблю дощ». Але якщо нас запитати, що таке «любити», навряд чи ми зможемо дати швидку і чітку відповідь.
28 лютого в ЦРБ відбулася зустріч учасників клубу «Ти і Закон» присвячена проблемі ставлення молодих людей до сімейного життя та шлюбу, а також  спробували проаналізувати такі поняття як «родина», «подружжя», «вірність», «любов».
«Благословен, хто знає вірність та любов» - так звучала тема нашої зустрічі. Допомогли  нам досконало розібратися в цих питаннях та коментували   дискусію, висвітлюючи таким чином, незалежну точку зору гості заходу: головний спеціаліст районного управління юстиції Балясна Оксана Анатоліївна, яка ознайомила присутніх з основним джерелом сімейного права - Сімейним кодексом України та надала інформацію про можливості укладення шлюбу.

Як потрібно молодій людині готувати себе до подружнього життя та на багато інших питань дав відповідь насельник Свято-Христовоздвиженського чоловічого монастиря нашого міста ієромонах о.Герман.
Учасники  писали вислови  про  любов  яка на їхню думку може бути ідеальною, згадали найбільші народні та православні свята, які згуртовують сімю. Керівником клубу проведено конкурс в якому учасники визначали  якомога більше позитивних якостей  кожного члена сімї.
Я вірю, що запалений вогник любові поселився у  кожному з присутніх. Усі ми зобов’язані любити ближнього, бо ж живемо на одній землі. Тож повинні один одному допомагати, не чинити зла, робити добро людям. При цьому не забувати, що любов між людьми починається з кожного з нас.

Провідний бібліотекар юнацького абонементу ЦРБ  Ярощук О.О.

Немає коментарів:

Дописати коментар