понеділок, 4 березня 2013 р.

Книга творить людину



Прилучити дітей і підлітків до книги, відкрити для них розкіш читання- таким є один з основних напрямків роботи сільської бібліотеки. Створення умов для застосування школярами отриманих знань на практиці можливе при взаємодії, перш за все школи і бібліотеки.
27 лютого Григорівською сільською бібліотекою був підготовлений і проведений І етап конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини - 2013».
Конкурс проводили на базі Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст.. між учнями 6-7 класів, були запрошенні учні 5 класу. Діти приймали активну участь у конкурсі. Підготували читацькі щоденники, презентували прочитані книги, активно відповідали на питання вікторини «У Читалії веселій».
Переможці конкурсу Бондарчук Ю.Ю. (7 клас), Берчук Г.Р. (6 клас) та активні учасники були відзначений на шкільній лінійці і нагороджені грамотами, подяками та невеличкими подарунками.
Як дві руки, сільська бібліотека і школа не можуть діяти порізно, адже вони покликані дати можливість дитині розвиватись творчо і духовно. Зі словами вдячності хочеться звернутися до керівництва Григорівської ЗОШ, Соколовської А.С., Рокоман Н.М., вчителів української мови та літератури Лукашук Н.М., Цибульської В.Д. психолога Сидорчук Л.А., педагога організатора Горбалюк А.А. за постійну співпрацю та підтримку.
Завідуюча бібліотекою-філією
с.Григорівка   Горбалюк Г.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар