вівторок, 3 жовтня 2017 р.

День інформації «Туризм: обрії нової України»

З найдавніших часів люди вирушали в подорожі для пізнання світу й відкриття нових територій, з торгівельними, дипломатичними, військовими, релігійними та іншими місіями.
 
 За багатовікову історію подорожей, географічних відкриттів, промислового освоєння нових територій були зібрані численні наукові літературні матеріали, звіти і щоденники. Вони зіграли неоціненну роль у накопиченні людиною знань у різних галузях науки, культури, техніки. У багатьох людей з'являється потреба побачити нові райони і країни, познайомитися з життям та звичаями їх народів. Все це стало причиною виникнення особливої форми подорожей - туризму.

Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 2017 рік -  Міжнародним роком сталого розвитку туризму. До Всесвітнього дня туризму та рамках Міжнародного року сталого розвитку туризму працівниками бібліотек системи було проведено День інформації: «Туризм: обрії нової України». Для відвідувачів бібліотек було представлено книжково-ілюстративні  виставки: «Туристичні принади: Читай! Обирай! Вирушай!». Під час години спілкування «Туризм: нове, цікаве, невідоме» гості бібліотек мали змогу дізнатися про найвідоміші місця світу, із задоволенням приймали участь у вікторині: «Відкрий для себе Україну».



Немає коментарів:

Дописати коментар