середу, 4 жовтня 2017 р.

Цілюще джерело мудрості (Лажівська сільська бібліотека)

      Сучасне життя своїм шаленим темпом змінює погляди людей, переосмислює цінності, які формувалися протягом багатьох століть, тобто докорінно змінює світ. І у цієї життєвій круговерті є одна невелика, але надзвичайно цінна річ – Книга.
    Неможливо уявити світ, у якому немає книги. До її кольорових сторінок ми звикли з дитинства, вона додає мудрості і в зрілому віці, дарує корисні поради у важкі хвилини, розвеселяє у часи смутку й печалі.
    Саме напередодні  Всеукраїнського дня бібліотек Ольга Іващук, сільський бібліотекар, для учнів 5-7кл. Лажівської ЗОШ II–III ступенів організувала віртуальну гру –
подорож « У країні книг». Як годиться, «подорожуючи», діти разом з вчителем зарубіжної літератури Муркою Л.В. «побували» на різних зупинках: « Вікторина», «З криниці народної мудрості», « Бюро знахідок», «Казкова», « Мої улюблені письменники», « Бібліотечна». На завершення захоплюючої та пізнавальної гри юні читачі переглянули презентацію « Книга – бібліотека – читач». Діти зрозуміли, що спілкування з книгою допомагає людині розвиватися, ставати кращою, що книга - цілюще джерело мудрості.


Немає коментарів:

Дописати коментар