вівторок, 3 жовтня 2017 р.

«Бібліотек@ – світ нових можливостей»

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в ЦРБ пройшов методичний день «Бібліотек@ – світ нових можливостей», для бібліотечних працівників району.
З вітальним словом до бібліотекарів звернулась директор ЦБС Світлана Олександрівна Білан, яка, зокрема, зазначила, що діяльність бібліотечних установ нашого району – багатогранна, а праця бібліотекарів – кропітка, складна і надзвичайно потрібна.
 

Про вплив інформаційних технологій на професійну компетентність бібліотечних працівників розповіла завідуюча методичним відділом                   Алла  Болкун. Провідний методист Людмила Поліщук проаналізувала основні бібліотечні інтернет-ресурсів та послуги, в тому числі і інтернет-ресурси бібліотек системи, а провідний бібліограф Наталія Мельник наочно продемонструвала віртуальні виставки та мультимедійні презентації створені працівниками центральної районної бібліотеки.

Також в ході професійного спілкування обговорювались питання актуальності інформаційного простору книгозбірень, шляхи покращення матеріальної бази установ.




Немає коментарів:

Дописати коментар