понеділок, 30 жовтня 2017 р.

День нової книги«Шануймо українську книгу»

      Кожна людина тим чи іншим чином впливає на  світ і  суспільство, що в ньому живе. Світ, в свою чергу, відповідає людям тим самим. Яскравим прикладом такої взаємної гармонії є література, яка відіграє безперечно важливу роль у нашому житті.
    Знайомлячись з літературою рідного краю та з творами письменників своєї країни, ми вивчаємо власну  історію, поринаємо у вир тогочасних подій і черпаємо звідтіля дорогоцінну мудрість наших пращурів. 
      Для  ознайомлення користувачів з новою літературою, яка надходить до фондів бібліотек,  в книгозбірнях району проходять дні нової книги, поповнюються постійно діючі виставки, готують інформаційні буклети нових надходжень і т. д.  
   
27 жовтня працівниками Центральної районної бібліотеки був проведений День нової книги, присвячений творчості українських письменників «Шануймо українську книгу». Для користувачів бібліотеки була презентована книжкова виставка нових надходжень, зроблений огляд книжкових видань, відвідувачів бібліотеки ознайомлено з творчістю найбільш відомих українських письменників.

Немає коментарів:

Дописати коментар